– FINA ORD –

Nöjda kunder är det viktigaste som finns!

Jag känner mig lyckligt lottad och väldigt tacksam över alla dessa fina recensioner som du hittar här under.
Blir varm i hjärtat när jag läser domhjärta2

 

GENOM SMÅ ENKLA RÅD FICK HON MIG ATT
LYSA SOM EN STJÄRNA
 

”Lätt och enkelt är mina favoritord och lätt och enkelt var det att bli fotograferad av Viktoria. Hon fick mig att slappna av, skratta och känna mig helt naturlig inför kameran.

Jag får ofta komplimanger för bilderna, vilket är superkul. Jag anlitade henne först och främst för mina företagsbilder och hon blev sen den självklara fotografen något år senare på mitt bröllop.”

Evakarin Wallin | evakarinwallin.se

Evakarin Wallin

VD , Evakarin Wallin

”Förut tyckte jag fotografering var obehagligt och innan jag kom till Viktoria hade jag provat andra fotografer med minst sagt usla resultat. Med Viktoria bakom kameran är fotograferingen rolig och naturlig och resultatet blir alldeles strålande! De snygga bilderna gör stor skillnad när jag marknadsför mitt företag. Självklart var det Viktoria som fick äran att fotografera mitt bröllop.”

Anna Bergström | annabergstrom.nu

Anna Bergström

VD, Anna Bergström

”Jag har jobbat med många fotografer. Det som skiljer Viktoria från mängden är att hon planerade vår dag tillsammans med miljöer som beskriver mitt varumärke. Vi skrattade massor tillsammans, provade sånt som funkar och det som inte funkar. Jag var totalt avslappnad inför kameran och bilderna blev fantastiska. De lyfter både mig och mitt varumärke.”

Anna Åberg | annaaberg.se | 

Anna Åberg

VD, Anna Åberg

”Viktoria kan trolla med kameran och gör vem som helst snyggare än vanligt! Amazing!!”

Jonas Borglund | Teknikens Värld

Jonas Borglund

Reporter, Teknikens Värld

”Viktoria har en känsla som vi frisörer uppskattar. Vi vill få fram frisyrer, färger och rätt ljus. När det gäller porträtt av oss, vill vi ha den personliga profilen helt perfekt. Viktoria levererar utan omtagningar. ”

Strandsalongen | strandsalongen.se

Strandsalongen

VD, Strandsalongen i Nacka

”Min session med Viktoria var min första upplevelse med en proffesionell fotograf.

Det tog inte lång tid förrän min nervositet var borta och vi fann snabbt en naturlig balans i arbetet. Jag visste inte riktigt vad jag var ute efter när vi tog bilderna eller vad jag hade att vänta mig. Därför var det extra kul att slutresultatet verkligen återspeglade mig som person.

Bilderna var otroligt fina men viktigast av allt (insåg jag rätt snabbt) var att både mitt lugn och min glädje – två av mina favoritegenskaper gick rakt igenom linsen.

Jag rekommenderar verkligen alla att jobba med Viktoria och kommer garanterat göra det flera gånger i framtiden.”

/Nadia Yogainstruktör

Nadia

VD

Jag bara älskar Viktorias sätt att förhålla sig till fotografering. När hon jobbade med mina foton kom hon på så underbara kreativa lösningar som jag aldrig själv kunnat komma, eller på att be om, och så blev det precis så som jag ville ha det, fast ännu lite bättre.

Viktoria plockade upp det som karakteriserade min personlighet och mina värderingar och det som speglar mig och lät det genomsyra både porträttfotografier och stillbilder.

Hon gav också råd och tips hur och vad jag skulle ha på mig för att plocka fram det bästa hos mig i fotona, och hade kreativa idéer om i var och i vilken miljö vi skulle fota.

Jag kan från hjärtat varmt rekommendera Viktoria som fotograf och som rådgivare inför fotograferingen, och jag är supernöjd med mina foton!

Cia Jarås eiratun.se

Cia Jarås

VD, Eiratun

Jag älskar mina bilder som Viktoria Davidsson har tagit på mig. Hon lyckades att plocka fram både min lekfulla sida och en mer professionell.

Genom små enkla råd fick Viktoria mig att se ut som en lysande stjärna. Jag har fått så mycket positiva reaktioner på bilderna när jag använder dem i olika sammanhang.

I dag vet många fler vem jag är tack vare dessa bilder. Det är värt betydligt mer än vad jag har betalat.

Jag kan varmt rekommendera Viktoria som din fotograf när du behöver ta viktiga bilder.

Annika Elgeskog  webvoice.se

Annika Elgeskog

VD, Webvoice

Jag har anlitat Viktoria när jag velat ha bilder till min hemsida. Att arbeta med henne är verkligen roligt och lättsamt. Hon kan konsten att trolla fram din naturlighet från djupet inifrån. Dessutom har hon många  idéer som  gör att dina bilder blir både spännande och autentiska.

Maria Appelqvist  mariaappelqvist.com

Maria Appelqvist

VD, Maria Appelqvist