– FEM BILDER –

Ann Tavelin  

Jag hade hört hennes namn – Viktoria Davidsson. Jag hade också sett bilder och porträtt hon tagit på, de för mig kända, affärskollegor.

Det rådde ingen tvekan om att hon var duktig. Hon hade det där “lilla extra”, designögat, sinnet för detaljer och färger som gjorde hennes bilder så bra. Men kunde hon göra något åt mig..?

Jag är bokstavligen livrädd för kameran och för att kompensera så brukar jag hysteriskt flina upp mig. Det blir ofta ett ganska groteskt resultat.

I julas fick jag börja lära känna Viktoria Davidsson. Hon hade hört mitt namn och behövde hjälp med en ny webbsida. Det blev kärlek vid första skypemötet! Vi jobbade enormt bra ihop. Mycket tack vare att vi båda ser allt i bilder, vilket gjorde det lätt att prata om innehåll när vi samtidigt, för vårt inre, såg hur det skulle bli. Kunde Viktoria Davidsson ta bra bilder av mig?

I våras träffades vi IRL Hon kom som deltagare till vår årliga kurs, Content Bootcamp och redan innan hade jag bestämt att nu var det dags att göra något åt min egen webbsida. Skomakarens barn, ni vet… Min tanke och vision var att visuellt skala ned. Inga krusiduller. Lyfta mig själv och mitt kunnande med ett enkelt bildspråk och tydlig information. Mobilskärm, läsplatta och händer kunde jag sedan bildredigera för att lyfta fram specifika tjänster. Resultatet ser ni här.

Den blå färgen är genomgående som accentfärg och sidorna kommer att vara tämligen statiska. Bloggen är den plats som kommer att uppdateras med nyheter, tips och instruktionsfilmer men även bilderna i bloggen ska ta igen den blå accentfärgen. Och hur gick det med mitt nylle då?

Med facit i hand kan jag säga att Viktoria är den bästa fotograf som fått mig framför en kamera. Hon fick mig att slappna av totalt och vips hade hon komponerat helheten: Mig, bordet, blomman och de tekniska pryttlarna.

Viktoria har en tydlig vision och målsättning. Hon strävar hela tiden efter att kunderna ska känna sig trygga framför kameran för att sedan få den där aha-upplevelsen och utbrista det jag kommer att avsluta detta blogginlägg med: Oh shit, I´m beautiful!

Tack Viktoria Davidsson!

With love /Ann

Ann Tavelin
”Oh Shit I`m beautiful”

 

– LIFESTYLE FOTOGRAFERING-

Malin H-Blomwall 

Cap De Antibes, Franska Rivieran

Jag arrangerar en entreprenörsresa som heter Workation France & Viktoria var fotograf på Workation France i maj och fotade deltagarna för webb/sociala medier.

Jag behövde nya bilder till min webb som gick i rätt toner för min branding och vi cabbade ner och körde ut på vackra Cap De Antibes för ett photo shoot vid klipporna.

Jag har provat på många fotografer tidigare men ingen som jag har haft så roligt med under ett photo shoot! Viktoria fick mig att slappna av, jag fick komma med egna förslag och input och hon kom med nya idéer som blev fantastiskt bra!

Klänningen fladdrade i vinden, havet var så där mystiskt ljusblått och bergen doldes av dimma. Det blev en magisk serie bilder som blev perfekta till banners för min webb och sociala medier och i mina brandingfärger.

Det allra bästa med Viktoria är att hon får dig att stråla! Hon tar fram det bästa i dig med sin värme och känsla. Tack Viktoria för fantastiska bilder och ett photo shoot jag aldrig glömmer!

Malin Hammar-Blomwall
VD/Brand & Business Designer
www.malinhammarblomwall.com

Det bästa med Viktoria är att
hon får dig att stråla